top of page
brochure-zanussi-be-2022-750x696.jpg

Betrouwbare en betaalbare toestellen

Zanussi is een Italiaans merk van huishoudelijke apparaten dat bekend staat om zijn betrouwbare, betaalbare en gebruiksvriendelijke producten. Het merk biedt een breed assortiment apparaten voor koken, wassen en lichaamsverzorging.

logo-6.png

De voordelen van Zanussi-apparaten

 

  • Zanussi is een vertrouwd merk met een lange geschiedenis in het maken van duurzame producten.

  • Zanussi-apparaten zijn over het algemeen goedkoper dan concurrerende merken.

  • Zanussi-apparaten zijn eenvoudig en intuïtief in het gebruik.

  • Zanussi streeft ernaar energie-efficiënte apparaten aan te bieden.

  • Zanussi-apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat ze in elke keuken passen.

 

Zanussi biedt een breed scala aan apparaten

 

Koelkasten en vriezers

Koelkasten en vriezers van Zanussi belichamen uitmuntendheid in het bewaren van voedsel en bieden een opmerkelijke energie-efficiëntie. Deze apparaten zijn uitgerust met geavanceerde technologie en garanderen een optimale conservering van verse producten, zodat ze langer vers en van hoge kwaliteit blijven. Met hun elegante design en innovatieve functies zijn de koelkasten van Zanussi ontworpen om perfect in elke keuken te passen en bieden ze royale opbergruimte en een praktische organisatie. Op dezelfde manier bieden de vriezers van Zanussi een snelle invriescapaciteit en een gelijkmatige koudeverdeling, waardoor de textuur en smaak van ingevroren voedsel behouden blijft. Al met al zijn de koelkasten en vriezers van Zanussi de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare, krachtige en stijlvolle apparatuur voor in de keuken.

Wasmachines en wasdrogers

Zanussi is een erkend merk in huishoudelijke apparaten en biedt een assortiment innovatieve en betrouwbare wasmachines en droogtrommels. De wasmachines van Zanussi zijn ontworpen om uitzonderlijke wasprestaties te leveren en tegelijkertijd energiezuinig te zijn, zodat ze het milieu helpen beschermen en tegelijkertijd op elektriciteitsrekeningen besparen. Hun wasdrogers zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om snel en efficiënt drogen te garanderen, terwijl ze kleding verzorgen met specifieke programma's die zijn aangepast aan verschillende soorten stof. Met hun elegante design en gebruiksgemak zijn de wasmachines en droogtrommels van Zanussi een ideale keuze voor huishoudens die zich zorgen maken over de kwaliteit en duurzaamheid van hun apparaten.

 

Ovens en kookplaten

De ovens en kookplaten van Zanussi belichamen de perfecte mix van prestaties, innovatie en elegant design. Met hun geavanceerde technologie bieden deze apparaten een ongeëvenaarde culinaire ervaring, waarmee elke amateur- of professionele kok zijn meest gedurfde creaties tot leven kan brengen. De ovens van Zanussi zijn ontworpen om gelijkmatig en precies te koken, dankzij geavanceerde functies zoals roterende warmte of stoomkoken. Ook de kookplaten van Zanussi zijn uitgerust met krachtige branders die zorgen voor een optimale warmteverdeling, zodat je nauwkeurig en efficiënt kunt koken. Of het nu gaat om eenvoudige alledaagse gerechten of verfijnde gastronomische menu's, de ovens en kookplaten van Zanussi zijn de onmisbare metgezellen van elke kookliefhebber.

Vaatwassers

De vaatwassers van Zanussi staan bekend om hun kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Uitgerust met geavanceerde technologie vereenvoudigen deze apparaten het dagelijks leven door de vaat met een opmerkelijke efficiëntie te reinigen. Dankzij hun reeks wasprogramma's en aanpassingsopties kunnen Zanussi vaatwassers aan elke behoefte worden aangepast, van snel en energiezuinig wassen tot intensief reinigen van de vuilste vaat. Dankzij hun elegante design en ergonomie zijn ze ook gemakkelijk te integreren in elke keuken en voegen ze een moderne, functionele toets toe aan de ruimte. Als je kiest voor een vaatwasser van Zanussi, kies je voor gemoedsrust en de garantie op een sprankelend schone vaat telkens als je hem gebruikt.

 

 

Of je nu op zoek bent naar een nieuw toestel voor je keuken, bijkeuken of badkamer, Zanussi heeft een oplossing voor jou. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies bij het kiezen van het juiste Zanussi-apparaat.

We ontvangen u graag om de producten van Whirlpool voor te stellen:

Bel Servicadet of bezoek de showroom in Stockel.

brochure-zanussi-be-2022-750x696.jpg
bottom of page