top of page

Onze vaatwasmachines

Als u niet veel ruimte in uw keuken hebt, kunt u toch overwegen een vaatwasser aan te schaffen. Vaatwassers kunnnen de ruimte, die in beslag wordt genomen door gebruiksvoorwerpen en borden die worden achtergelaten voordat ze worden afgewassen, doen verminderen. U kunt namelijk deze voorwerpen in uw vaatwasser opbergen vooraleer de wascyclus te starten.

Vaatwas-technologie heeft vele traditionele functies verbeterd, zoals speciale wascycli voor glaswerk bijvoorbeeld. In verschillende nieuwe modellen is ook sensortechnologie ontwikkeld, die berekent hoeveel water er tijdens een wascyclus moet worden gebruikt.

De drang naar energie-efficiëntie is ook uiterst belangrijk om de planeet in de toekomst te beschermen. Vaatwassers gebruiken ook veel minder water dan een handwas, waardoor er ook minder water nodig is om de afwas te doen. Als uw nieuwe vaatwasser energiezuiniger is dan uw huidige vaatwasser,
dan bespaart u op uw rekening.

Bij SERVICADET bieden we één van de grootste assortimenten vaatwassers. We hebben ook alle grote fabrikanten op voorraad, zodat u keuze te over heeft wanneer u op zoek bent naar uw nieuwe vaatwasser.

Wij bieden een levering en installatie-service 7 dagen per week en u kunt ook online kopen via onze website. Dus check vandaag nog onze apparaten online en neem een kijkje op onze selectie van nieuwe vaatwassers, of bel onze showroom.

SERVICADET, gelegen in Sint-Pieters-Woluwe (Brussel), is de specialist in elektrische huishoudtoestellen van topkwaliteit van de grootste merken vaatwassers  uit de sector (Miele, Bosch…)

Contacteer snel onze dienst naverkoop voor al uw vragen over onze vaatwasmachines.

Op zoek naar een nieuwe vaatwasser?

bottom of page