top of page

Servicadet Stockel (Sint-Pieters-Woluwe): verdeler van Siemens. Duitse kwaliteit.

Alle gewenste artikelen van Siemens 

U woont in Brussel en bent aan een nieuwe koelkast of wasmachine toe? Breng zeker eerst een bezoek aan Servicadet, de specialist in elektrische huishoudtoestellen. U vindt er een uitgebreid assortiment producten van Siemens, een merk met een reputatie die de grenzen overschrijdt.

Het dagelijkse leven veranderen 

De filosofie van Siemens? Eerst en vooral innovatie! Alles is erop gericht de wonderen van de wetenschap ten dienste te stellen van het dagelijkse leven. Siemens investeert dan ook voortdurend in nieuwe technologieën om onze dagelijkse toestellen te verbeteren. Nu ons huis er steeds intelligenter op wordt, worden onze dagelijkse taken steeds eenvoudiger.

Home Connect 

Home Connect is een van die nieuwigheden van de toekomst. Via deze app bewaakt en bedient u al uw huishoudtoestellen van Siemens. Maar u kunt er ook naar believen mee communiceren, waar u ook bent, vanop uw smartphone of tablet. Vanuit de supermarkt bekijkt u de inhoud van uw koelkast. 

Via de verbindingen van partners als Amazon Dash Replenishment telt het systeem de cycli van uw vaatwasser en voorziet die indien nodig van tabletten. Wasmachine, oven, koffiezetapparaat … uw toestellen luisteren naar uw stem als u het woord ‘Alexa’ uitspreekt. 

Kom langs bij Servicadet en ontdek hoeveel taken uw Siemens-toestellen op hun eentje kunnen volbrengen. Stel al uw vragen over Home Connect en over de werking.

Grote keuze aan Siemens-toestellen

Servicadet is overtuigd van de uitmuntendheid en innoverende kwaliteit van de huishoudapparaten van Siemens en biedt een ruime selectie. Zijn deskundige personeel geeft u maar wat graag meer uitleg over de assortimenten: 

 

Een ruime keuze aan toestellen en een schat aan informatie. Maar da’s niet alles! Onze uitstekende dienst na verkoop helpt u bij de plaatsing en het gebruik van uw toestellen, past de garantie toe en lost storingen op.

Stel gerust al uw vragen over de elektrische huishoudtoestellen van Siemens. 

Bel Servicadet of bezoek de showroom.

bottom of page