top of page

Onze wasmachines & droogkasten

De ecologische en zuinige wasmachines en droogkasten die wij aan onze klanten aanbieden, verbruiken weinig stroom. Dankzij verschillende wascycli wordt uw was op de gepaste manier gedaan. Het team van specialisten in elektrische huishoudtoestellen van SERVICADET geeft u graag advies over onze beste
producten, naargelang uw verbruik, uw budget en uw behoeften.

Wasmachines

Wasmachines zijn apparaten die in vele huishouden gemeengoed zijn. Het gebruiksgemak van deze apparaten is de reden waarom het zo populair zijn. De meeste modellen hebben nu extra snelwasinstellingen, digitale displays en resttijdindicatoren om ze nog gebruiksvriendelijker te maken voor onze drukke levensstijl.

SERVICADET heeft één van de grootste collecties wasmachines in Brussel. We hebben alle grote fabrikanten in onze showroom en hebben een uitgebreide collectie wasmachines online beschikbaar.

SERVICADET heeft één van de grootste collecties wasmachines in Brussel. We hebben alle grote fabrikanten in onze showroom en hebben een uitgebreide collectie wasmachines online beschikbaar.


We bezorgen en installeren ze 7 dagen per week en u kan ze ook gratis afhalen. Dus neem een kijkje op het brede scala van wasmachines die we beschikbaar hebben met inbegrip van topmerken zoals Bosch en Samsung. Bezoek onze website en aarzel niet om met ons contact te nemen!

Droogkasten

Als u thuis niet genoeg ruimte hebt om uw was te drogen of als u specifieke kledingstukken moet drogen, waarom denkt u dan niet aan een droogkast? Warm weer is de ideale situatie om uw kleren buiten aan de lijn te drogen, maar dit is niet mogelijk in natte of koude omstandigheden.

Er wordt een reeks innovatieve functies geïntroduceerd in onze showroom met de nadruk op energie-efficiëntie en gebruiksgemak. Kijk uit naar functies zoals sensor drogen die automatisch stoppen zodra de kleren droog zijn, waardoor u geld bespaart op uw elektriciteitsrekening.

Onze jarenlange traditie in de verkoop van huishoudtoestellen maakt ons tot het meest vertrouwde bedrijf in de sector. Daarom bieden wij een volledige garantie op alle producten, samen met een service die snel, efficiënt en effectief is.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een wasmachine of een droogkast? Of heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder!

Gelieve ons te contacteren voor al uw vragen over onze wasmachines en droogkasten. Bezoek onze showroom in Sint-Pieters-Woluwe!

Wilt u een wasmachine of droogkast kopen in Woluwe en omgeving?

bottom of page