top of page

Onze koelkasten en diepvriezers

Houd uw voeding en drank vers!

SERVICADET is de specialist in elektrische huishoudtoestellen in Sint-Pieters-Woluwe(Brussel). Bij Servicadet, ideaal gelegen in Stockel, vindt u tal van koelkasten en diepvriezers.

Wij hebben koelkasten en diepvriezers – van de beste merken zoals Bosch, Siemens en Miele– voor ieders smaak. Modern, met twee deuren, gelakt, al dan niet inbouwbaar… Keuze te over.

 

Wat zouden we tegenwoordig doen zonder koelkasten of diepvriezers? Dit is moeilijk in te beelden en dus wil Servicadet er zeker van zijn dat u snel een nieuw toestel vindt die bij u past en aan uw noden voldoet.


Als specialist in elektrische huishoudtoestellen kunnen koelkasten en diepvriezers niet ontbreken. Ze worden beschouwd als het centrum van de keuken en daarom koopt u deze best in goede kwaliteit.

Onze koelkasten en diepvriezers zijn geselecteerd met de kwaliteit als belangrijkste criterium. Daarom kozen wij ook voor de beste merken om te verdelen aan onze klanten. SiemensBosch, Miele en Zanussi zijn onder meer de beste merken die aanwezig zijn op de markt en ook in onze showroom.

Frigo’s en diepvriezers zijn ook te vergkrijgen in verschillende afmetingen, indelingen en designs. Want geef nu toe, het oog wilt ook wat. Naast losstaande koelkasten hebbe, we ook inbouwbare koelkasten en
vriezers in onze showroom staan. Met inbouwbare koelkasten maakt u één geheel van uw keuken en oogt het afgewerkt en verzorgd. Wij hebben modellen met twee deuren, gelakte deuren en nog veel meer.

De indeling van de meeste koelkasten is grotendeels hetzelfde maar er zijn kleine verschillen die voor u ook het verschil kunnen maken in het maken van uw keuze. U zal zeker wel een toestel vinden die voor u
in de smaak valt in onze showroom staan in Sint-Pieters-Woluwe.

Ook is elke frigo voorzien van een Europees energielabel waar u kan zien hoe energiezuinig uw nieuwe koelkast is. Een koelkast of diepvriezer met een label van A+++ is het meest energiezuinige model. Wij tonen ook deze modellen in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een koelkast of diepvriezer? Of heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren en dan helpen wij u graag verder.

Kom onze koelkasten ontdekken in onze showroom te Sint-Pieters-Woluwe.

Koelkast & diepvriezer kopen in Woluwe? Bezoek ons!

bottom of page