top of page

Onze merken

Servicadet-Stockel
Servicadet-Stockel
Servicadet-Stockel
Servicadet-Stockel
Servicadet-Stockel
Servicadet-Stockel
Servicadet-Stockel
Servicadet-Stockel
Servicadet-Stockel
Servicadet-Stockel

Bij SERVICADET zijn we vastbesloten om u een uitzonderlijke winkelervaring te bieden door een breed scala aan hoogwaardige producten aan te bieden om aan al uw huishoudelijke behoeften te voldoen. We zijn er trots op samen te werken met de meest betrouwbare en innovatieve merken op de markt, zoals Siemens, Bosch, Miele, Whirlpool, Zanussi, Smeg, Electrolux, Liebherr, AEG en Novy.

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om u het beste te bieden op het gebied van prestaties, duurzaamheid en ontwerp. Of u nu behoefte heeft aan een ruime koelkast om uw voedsel vers te houden, een efficiënte vaatwasser om uw schoonmaakroutine te stroomlijnen, of een multifunctionele oven om heerlijke maaltijden te bereiden, we hebben precies wat u zoekt.

Naast essentiële apparaten bieden we ook een breed scala aan accessoires en kleine keukenapparatuur om uw keuken aan te vullen en uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Van koffiemachines tot broodroosters tot waterkokers en magnetrons, we hebben alles wat u nodig heeft om een functionele en stijlvolle keuken te creëren.

We begrijpen het belang van het vinden van de juiste producten voor uw huis, daarom staan onze adviseurs klaar om u bij elke stap te begeleiden. Ze zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden, deskundig advies te geven en u te helpen bij het kiezen van de producten die het beste bij uw behoeften en budget passen.

Als vertrouwde leverancier van apparaten zijn we toegewijd aan het aanbieden van superieure kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen. We zijn ervan overtuigd dat kwaliteit geen onbereikbare luxe mag zijn, daarom werken we hard om u de beste producten tegen de beste prijzen te bieden.

Of u nu uw bestaande apparatuur wilt upgraden of een gloednieuwe keuken wilt creëren, we staan klaar om u te helpen uw huishouddromen werkelijkheid te maken. Verken vandaag nog onze showroom of blader door onze website om ons volledige assortiment te ontdekken en laat ons u helpen de perfecte huishoudelijke oplossingen voor uw huis te vinden.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met onze after-sales service.

bottom of page