top of page

Alle nodige huishoudapparaten van Bosch vindt u in Stockel, bij Servicadet

Ruime keuze aan elektrische huishoudtoestellen van Bosch 

Op zoek naar een oven of koelkast? Het merk Bosch boezemt u vertrouwen in? Wacht niet langer en kom de selectie ontdekken van uw specialist in elektrische huishoudtoestellen: Servicadet.

Precisie en prestaties 

Precisie en prestaties, daar is het Bosch om te doen. Via spitstechnologie verbetert het merk zijn toestellen voortdurend. Bosch wil uw dagelijkse leven ingrijpend veranderen door u volop te laten genieten van de toekomst, steeds met de focus op uitmuntendheid.

Koken: dankzij de nieuwe toestellen van Bosch kookt u als een chef! Overgare gerechten of kookpotten die overlopen? Voorgoed verleden tijd! Uw toestellen zijn intelligent. De inductiekookplaten regelen de temperatuur en de rookafzuiging automatisch. Het gamma smart ovens biedt talloze combinaties van stoom, warme lucht en microgolf. U verkiest gas? De FlameSelect-kookplaat is uitgerust met de laatste snufjes. 

Koelkast en diepvriezer: breng wat meer kleur in de keuken met de koelkasten-diepvriezers Bottom-freezer Vario Style. Geniet van de ideale bewaarfuncties van VitaFresh. 

Vaatwasser: dankzij de PerfectDry-vaatwasser met Zeolite-droogsysteem is uw afwas perfect droog. 

Blender: u kunt overheerlijke smoothies bereiden maar ook hun smaak optimaal bewaren met de vacuüm Blender VitaMaxx. De sapcentrifuge VitaExtract biedt nieuwe recepten met vers fruitsap.

Keukenrobot: de robots van Bosch kunnen bogen op 60 jaar ervaring. Licht of krachtig ... stuk voor stuk zijn ze robuust en functioneel. 

Wasmachine en droogkast

De wasmachine ActiveOxygen houdt op lage temperatuur gewassen textiel proper. De intelligente wasmachine i-Dos bepaalt de hoeveelheid detergent voor elke wasbeurt. Dit vernieuwende gamma biedt ook wasdrogers.

Stofzuiger: niets is de doeltreffende en intelligente stofzuigers van Bosch te veel.

Home Connect: via deze innoverende app bedient en communiceert u met al uw Bosch-toestellen.

Het personeel van Servicadet helpt u bij uw keuze en geeft graag een woordje uitleg bij de karakteristieken en werking van de toestellen die u interesseren. Wilt u graag meer weten over de beschikbare toestellen? 

 

Bel het team van Servicadet of breng een bezoek aan de showroom.

bottom of page