top of page

Vertrouw op de kwaliteit van Whirlpool bij Servicadet

We zijn een officiële Whirlpool-verdeler

Whirlpool verkoopt intelligente en gebruiksvriendelijke toestellen om uw leven te vereenvoudigen en tijd vrij te maken.

De 6th Sense- en SteamSense-technologie

Kies uit veertig recepten en de oven past alle parameters automatisch aan voor een optimale baktijd en een minimaal energieverbruik. SteamSense biedt u de keuze tussen drie stoomniveaus om verrukkelijke gerechten op tafel te toveren. Het eerste niveau is ideaal voor brood en taart, het tweede voor vlees en het derde voor vis.

Een microgolfoven om snel te koken

Met het microgolfovengamma van Whirlpool behaalt u dezelfde resultaten als met een traditionele oven dankzij de functies Crisp, CrispFry en ForcedAir (hete lucht).

Uw wasgoed blijft fris 

FreshCare+ Steam geeft u de mogelijkheid om uw wasgoed tot zes uur na het wassen fris te houden, dankzij een combinatie van stoom en rotatie om plooien en onaangename geuren te vermijden. Met de SteamRefresh-functie vermijdt u overbodige wasbeurten dankzij de werking van stoom om geurtjes en plooien in 20 minuten tijd te elimineren. SteamHygiene elimineert tot 99,9 procent van de bacteriën aan het einde van de wascyclus.

Laat de vaatwasmachine zelf het programma kiezen

Intelligente sensoren detecteren de vuilste borden zodat u tijd en water bespaart. Zo kunt u potten en pannen probleemloos laten reinigen dankzij de erg krachtige waterjets achteraan. En aan het einde van het programma wordt de deur geopend om de vaat op gelijkmatige wijze te drogen, met een grote energiebesparing als resultaat.

Intelligente koelkasten en diepvriezers

De Total NoFrost-technologie voorkomt rijm- en ijsvorming dankzij een permanente luchtcirculatie. En in het FreshBox+-compartiment kunt u fruit en groenten tot twee weken lang bewaren. In de FreshBox van 0° bewaart u kwetsbare etenswaren zoals vlees en vis in een afzonderlijke ruimte. Met EasyAccess hebt u uw voedingsmiddelen binnen handbereik door de plateau als een schuif te gebruiken.

Overtuigd door al deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom rechtstreeks onze showroom ontdekken.

We ontvangen u graag om de producten van Whirlpool voor te stellen:

Bel Servicadet of bezoek de showroom in Stockel.

bottom of page