top of page
_0000_En-p6-1_edited.png

Het beste van Smeg is bij Servicadet

Het merk dat design en technologie combineert

Smeg biedt grote en kleine huishoudelijke apparaten om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Duurzaamheid en veiligheid worden grondig bestudeerd om u betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten aan te bieden. Ook het design is op de voorgrond geplaatst zodat de toestellen op een gebruiksvriendelijke manier in je keuken kunnen worden geïntegreerd.

 
logo-7.png

Koffiezetapparaat met ingebouwde molen

Het nieuwe assortiment van Smeg biedt u de mogelijkheid om thuis te genieten van een koffie met dezelfde smaak als die van een professionele machine. Het compacte en strakke ontwerp in jaren 50-stijl past zich aan elk interieur aan. De machine gebruikt rechtstreeks de koffiebonen en je vermijdt het gebruik van capsules om allerlei soorten dranken te bereiden. U kunt het model met de stoomfunctie kiezen om melkschuim te verkrijgen voor het maken van heerlijke cappuccino's en latte macchiato.

Een nieuwe generatie ovens

 

Galileo is een revolutionair project dat innovatie, prestatie, design, ervaring en duurzaamheid combineert. Deze technologie maakt het mogelijk om traditioneel koken, stoomkoken en magnetronkoken te combineren om gerechten van hoge kwaliteit te bereiden. De verschillende manieren van koken kunnen elkaar opvolgen of gelijktijdig plaatsvinden. Algoritmes helpen je bij het bereiden van je gerechten, bijvoorbeeld door aan te geven wanneer je de verschillende ingrediënten in de oven moet steken om één recept samen te stellen.

 

Kies een discrete afzuigkap

Onze afzuigkappen combineren afzuiging en stilte om bijna onzichtbaar te worden. Ze kunnen in de kookplaat worden geïntegreerd en elimineren onmiddellijk de geuren. De afzuigkap kan ook in het werkblad worden geïntegreerd om alleen naar buiten te gaan als dat nodig is om te stofzuigen of te verlichten, de ruimte wordt dan geoptimaliseerd. Met aangesloten afzuigkappen kunnen ze parallel aan de kookplaat werken. Ze passen zich automatisch aan de instellingen van de kookplaat aan.

Een onvergelijkbaar ontwerp

 

De kracht van Smeg zit in het design dat past in elk soort interieur, of je nu een moderne, klassieke of vintage stijl wilt:

  • Het dolce Stil Novo-assortiment biedt zwart glas en koperen of stalen afwerkingen voor een tijdloze stijl.

  • Het Classici-assortiment maakt gebruik van roestvrij staal voor een ergonomisch en industrieel ontwerp.

  • Het Portofino-assortiment is geïnspireerd op de kleuren van de mooie Italiaanse stad voor een warme stijl.

  • Het Coloniale-assortiment brengt je terug naar de keuken van vroeger in een zeer traditionele stijl.

  • Het Linea-assortiment gebruikt glas met een spiegelafwerking gecombineerd met satijnstaal voor een elegante stijl.

  • Het Victoria-assortiment is geïnspireerd op het eerste smeg-fornuis dat in 1948 werd geproduceerd voor een vintage design.

  • Het 50's assortiment biedt ronde vormen en chromen details voor een persoonlijke en kleurrijke stijl.

  • Het Elementi-assortiment presenteert een eenvoudig en praktisch ontwerp voor een pure en harmonieuze stijl.

 

Les frigos Smeg : un style iconique pour votre cuisine bruxelloise

© 2024

We ontvangen u graag om de producten van Smeg voor te stellen:

Bel Servicadet of bezoek de showroom in Stockel.

bottom of page