top of page

Electrolux apparaten wachten op u bij Servicadet

 

Een merk dat prijs en kwaliteit combineert

Electrolux biedt veel toestellen voor elk budget. Het merk staat bekend om zijn grote huishoudelijke apparaten die voornamelijk bedoeld zijn voor koken en wassen.

 
logo-8.png

SurroundCook

Deze optie, die voor bepaalde ovens beschikbaar is, bestaat uit een kookmodus met gepulseerde convectie waardoor voedsel sneller kan worden gekookt. Hierdoor kunnen ook verschillende gerechten op de ovenbodems worden bereid zonder geurvermenging.

SteamCare

Deze optie verwijdert een derde van de kreukels uit je kleding dankzij een stoomstoot aan het einde van elke wasbeurt. Dit ontspant de vezels en zorgt ervoor dat de kleding minder wordt blootgesteld aan de hitte van het strijkijzer.

 

GentleCare en SensiCare

 

GentleCare droogt kleding op met tweemaal minder hitte dan andere drogers zodat uw kleding er op hun best uitziet en blijft. SensiCare is een optie waarmee u de droogtijd kunt aanpassen aan de vochtigheidsgraad in het textiel om tijd en energie te besparen.

Hob2Hood

 

Electrolux biedt afzuigkappen van verschillende types aan:

  • Ingebouwde afzuigkap

  • Eiland kap

  • Schoorsteenkap

  • Lade kap

Met de Hob2Hood draadloze optie koppel je je kookplaat en je afzuigkap zodat de afzuiging afgestemd is op het kookvermogen.

 

Multibridge

© 2024

SatelliteClean

Een SatelliteClean-vaatwasser verandert voortdurend de reinigingshoek van het serviesgoed om al uw glazen en servies perfect schoon te maken.

_0003_En-p6-4.png

Wij zijn beschikbaar om de producten van het merk Electrolux aan u voor te stellen:

bel Servicadet of kom naar Stockel en bezoek onze showroom

 
bottom of page