top of page

Onze kookplaten

De elektrische kookplaat is het middelpunt van uw keuken. Het stelt u in staat om pannen en potten te gebruiken om de beste recepten te bereiden.

Gasfornuis

Het voordeel is dat het economischer is dan elektrische kookplaten. De kwaliteit van het koken is verzekerd met alle soorten pannen en potten. Bovendien is het goedkoper in aanschaf. U moet echter wel verbonden zijn met aardgas of een gasfles installeren om ervan te kunnen profiteren.

Elektrische kookplaat

Als u elektrisch wilt koken, weet dan dat er verschillende oplossingen zijn. U kunt kiezen voor een klassieke elektrische kookplaat die zeer eenvoudig te gebruiken en goedkoop is, of u kunt kiezen voor een modernere oplossing zoals een inductie- of keramische kookplaat.

Inductiekookplaat

Ze zijn erg populair vanwege hun moderne ontwerp en het gemak van schoonmaken, omdat het oppervlak volledig vlak is. Bovendien kunt u de temperatuur vrij nauwkeurig regelen en verbruiken ze minder energie dan een klassieke kookplaat. Omdat de warmte wordt geproduceerd door een magnetisch veld, wordt het oppervlak van de kookplaat nauwelijks warm. U moet echter wel keukengerei aanschaffen dat compatibel is met dit kooksysteem, zoals staal en gietijzer.

Keramische kookplaat

Ze zijn goedkoper dan inductiekookplaten, maar verbruiken ook meer energie en hebben meer tijd nodig om op te warmen. Ze zijn echter sneller op temperatuur dan oude generatie kookplaten. Hun verwarmingssysteem is klassiek, dus het oppervlak blijft warm nadat de keramische kookplaat is uitgeschakeld.

Contacteer onze dienst naverkoop voor al uw vragen.

Nieuw kookfornuis nodig? Bezoek Servicadet-Stockel in Woluwe!

bottom of page