top of page
ICBc5182-20_M1_V1-scaled-e1652702248229-723b5e13.webp

Ontdek de Liebherr-toestellen in onze showroom te Brussel

Liebherr is een gerenommeerd merk op het gebied van huishoudelijke apparaten, en biedt hoogwaardige, betrouwbare en milieuvriendelijke oplossingen voor voedselopslag, gewaardeerd door consumenten over de hele wereld."

logo-4.png

Liebherr biedt innovatieve oplossingen voor optimaal koelcomfort, gebruiksgemak en energiebesparing. Hoogwaardige en duurzame materialen zorgen voor de kwaliteit die wordt geboden door Liebherr-koelkasten en combinatie-apparaten. Vind de perfecte koelkast of combinatie voor uw nieuwe of bestaande keuken. Heeft u gekozen voor ingebouwde Liebherr-apparatuur? In dat geval kiest u voor kwaliteit op topniveau, tijdloos design en innovatieve technologie.

Tafelmodel koelkasten

Verse voedingsmiddelen kunnen worden ingevroren in het 4-sterren vriesvak en langdurig worden bewaard. Een temperatuur van -18°C of lager zorgt voor een goede conservering. Drukknoppen stellen u in staat om de temperatuur van het koelgedeelte aan te passen, waarna deze kan worden afgelezen op het digitale display. De Premium GlassLine-deurplanken van gehard glas met roestvrijstalen steunprofielen en schuifsteunen bieden voldoende ruimte voor grote containers en flessen, zelfs met een capaciteit van 2 liter.

Kastkoelkast

Wilt u uw fruit en groenten koelen als een echte professional? Welkom in de wereld van HydroBreeze: de koude mist van ongeveer 0°C in de lade geeft het voedsel een extra boost voor langere conservering. En creëert een indrukwekkend optisch effect. HydroBreeze wordt elke 90 minuten geactiveerd en bij elke deuropening. Zo mooi als de buitenkant van uw Liebherr ook is, op een gegeven moment moet hij toch worden geopend. Dankzij het SoftSystem sluiten onze deuren altijd soepel, zelfs als u ze iets te krachtig sluit. De nauwkeurige afwerking, perfecte details en harmonieuze combinatie van materialen, vormen en kleuren resulteren in een prachtig geheel. Het nieuwe verlichtingsconcept is hier een goed voorbeeld van. De LightTower verlicht het interieur gelijkmatig op alle niveaus en biedt ook meer ruimte voor voedsel dankzij de integratie in de muur.

Gecombineerde apparaten

Dankzij de twee volledig gescheiden koelcircuits kan de temperatuur in de koel- en vriescompartimenten apart en nauwkeurig worden ingesteld. Omdat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, worden geuroverdracht en uitdroging van gekoelde voedingsmiddelen vermeden. Dankzij de bewezen BioFresh-technologie blijven voedingsmiddelen bij een temperatuur net boven 0°C tot wel drie keer langer vers dan in een normaal gekoeld compartiment. Met VarioTemp kan het vriesgedeelte worden ingesteld op een andere temperatuur (-2°C en +14°C) naar wens. Dit betekent dat het vriesgedeelte kan worden gebruikt als koelkast of kelder. En wanneer uw huishouden groeit en de koelruimte van uw gecombineerde apparaat te smal wordt, kunt u de vriesladen als koelkast gebruiken.

Amerikaanse koelkast

Houdt u van vis? In uw Liebherr blijft het heerlijk vers! Inderdaad, in het Fish & Seafood-Safe worden vis en zeevruchten bewaard op de optimale temperatuur van -2°C, net als bij de visboer. Pas de grootte van de -2°C zone aan volgens uw behoeften – en bewaar vlees en zuivelproducten in het overgebleven deel op een optimale temperatuur van 0°C. Wanneer de -2°C zone actief is, wordt dit aangegeven door een lichtsignaal. De IceTower in het vriesgedeelte zet nieuwe normen. Omdat het twee grote compartimenten combineert: de automatische IceMaker die tot 8 kg ijsblokjes kan bevatten. En een zeer ruim compartiment – groot genoeg om een paar bevroren pizza's verticaal op te bergen, bijvoorbeeld. Met InfinitySpring brengen we een bron van vers en kristalhelder water in de keuken, omdat water gezond is. Het dragen van zware kratten en pakketten plastic flessen behoort tot het verleden. Het is goed voor uw rug en voor het milieu. De geïntegreerde waterdispenser is er altijd wanneer u hem nodig heeft – en is bijna onzichtbaar wanneer u hem niet nodig heeft.

Stel gerust al uw vragen over de elektrische huishoudtoestellen van Liebherr. 

Bel Servicadet of bezoek de showroom in Stockel.

Rbsdd5250-20_M1_V1-scaled-3d5b9aca.webp
bottom of page