Ons klein elektro

Heeft u efficiënte huishuidtoestellen nodig voor uw restaurant of huis in Brussel? Bent u op zoek naar kleine elektrische apparaten om het u gemakkelijker te maken? Zou u graag een nieuw broodrooster of wafelijzer kopen? Werkt uw stofzuiger niet meer en heeft u zo snel mogelijk een nieuwe nodig? Servicadet-Stockel biedt een ruim assortiment aan keukenbenodigdheden en speciale artikelen van diverse topmerken zoals Bosch, Siemens en Whirlpool. Wij staan tot uw dienst in het Brusselse. In onze afdeling klein Elektro vindt u de beste toestellen die aan uw behoeften voldoen.

Koffieapparaat
Als u van Italiaanse koffie houdt en u drinkt het graag volgens de regels van de kunst dan heeft u een espressomachine nodig. Wij bieden onze klanten een unieke collectie van koffie-apparaten aan in verschillende prijzen die bij elke portemonnee past. Onze producten variëren van de klassieke espresso tot de volautomatische en koffiebonen-machines. Dankzij onze topmerken in onze showroom wordt elk kopje koffie met één klik voor u bereid. Pas de intensiteit van uw koffie aan door het aroma te verhogen of te verlagen, voilà uw koffie is klaar! Om concreter te zijn, hier zijn een aantal elementen van onze top kwaliteitsmerken:

  • Flexibel en gemakkelijk onderhoud
  • Altijd de beste hoeveelheid koffie dankzij de hoogwaardige filters die in onze apparaten worden gebruikt
  • Uitgebreide en duidelijke handleiding voor wie dit apparaat voor het eerst gebruikt

Microgolfoven
Microgolfovens nemen een groot deel in van onze Klein elektro pagina op onze website. Wij brengen ze aan huis, zodat u tijd heeft voor andere zaken. Aarzel niet om met ons contact te nemen. Moderne en innovatieve microgolfovens voelen zich thuis bij Servicadet-Stockel. Elke moderne en stijlvolle keuken heeft één van onze kwalitatieve machines nodig. Onze collectie van Siemens, Bosch, Miele en andere topmerken heeft het beste design en kan bakken en grillen. Vergeet niet dat we milieuvriendelijk zijn en dat we dus altijd geïnteresseerd zijn in het inruilen of innemen van uw oude of kapotte machines. Dit kan tijdens het afleveren van uw nieuwe apparaat gebeuren. Zoek uw favoriete microgolf op onze website en uw keuze zal worden geleverd in de komende 24 uur. Heeft u efficiënte huishuidtoestellen nodig voor uw restaurant of uw huis in Brussel? Bent u op zoek naar kleine elektrische apparaten om uw huis mee te decoreren? Zou u graag een nieuwe koelkast, oven of zelfs vaatwasser kopen? Is je microgolf kapot gegaan en heb je zo snel mogelijk een nieuwe nodig? Servicadet staat tot uw dienst nabij Brussel. Aarzel niet om met ons contact te nemen!


Contacteer onze dienst naverkoop voor al uw vragen over onze producten.

Dé specialist in klein elektro te Sint-Pieters-Woluwe