Onze ovens en microgolfovens

SERVICADET, uw partner voor elektrische huishoudtoestellen in Sint-Pieters-Woluwe (Stockel), biedt een ruime waaier van ovens en microgolfovens.

Inbouwtoestellen, op zichzelf staande toestellen, elektrische apparaten… Naargelang van uw verbruik, behoeften en smaak adviseert ons team u tot in de kleinste details bij de keuze van uw nieuwe oven.


Als u op zoek bent om een nieuwe oven of microgolfoven te kopen bent u op de juiste pagina beland. In ons aanbod hebben wij verschillende modellen van ovens en microgolfovens. Deze toestellen zijn in verschillende formaten en uitvoeringen beschikbaar. Enerzijds bieden wij inbouwtoestellen aan. Deze zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen en we vinden zeker voor u het perfecte formaat die voldoet aan uw wensen en die past in uw keuken. Anderzijds zijn ook de klassieke op zichzelf staande toestellen aanwezig in ons aanbod. Deze zijn makkelijk om in iedere keuken te installeren en te plaatsen. 


In ons assortiment vindt u ook combi magnetrons en combi ovens. Deze bieden meer mogelijkheden dan een standaard microgolfoven of oven. Op deze manier kan u genieten van de voordelen van beide producten. Deze combi toestellen zijn zeker ook de moeite waard om te overwegen om aan te kopen.


Ook dient u rekening te houden met u verbruik en uw behoeften vooraleer u een oven koopt. Bent u een hobbykok en bakt u graag taarten? Of ben je net alleen gaan wonen en warm je de volgende dag je restjes op? Bent u iemand die graag bespaart op energie? Bij elk persoon hoort een andere oven of microgolfoven. Wij helpen je hier graag mee verder om deze te vinden.

Wij bieden ook verschillende merken aan van ovens waaruit u uw keuze kan maken. Onze meest bekende merken zijn Siemens, Bosch, Whirlpool, AEG, Zanussi, Miele en nog zoveel meer.

Kom ons zeker een bezoekje brengen in Brussel in onze showroom om de verschillende modellen te bekijken of advies te vragen. Want voor elke keuken vinden wij een passende oven of magnetron.

Contacteer de dienst naverkoop van Servicadet voor al uw vragen over onze producten.

Wilt u een oven of microgolfoven kopen?